Sep 252009
 

English version

Ultima dată, promit 🙂 De mâine găsesc alt subiect. Cât despre poza de azi, bănuiesc că nu mai are nevoie de explicaţii. Dar pentru orice eventualitare, este vorba de panoul cu mersul trenurilor din Gara de Nord. Mi-a plăcut cât de colorat e, aşa că am decis să-l pozez.

  3 Responses to “Gara de Nord încă o dată”

  1. Nu stiu daca ai observat ca nu e afisata nicieri linia la care soseste trenul. Cred ca nici la plecari nu au aceasta informatie. Se justifica astfel biroul INFORMATII. Chestie patita de cineva acum o saptamana: astepta sa ia pe cineva dar nu a stiut de la ce linie decat cu cca 10 min inainte de ora sosirii.
    Vali

  2. Într-adevăr, îşi merită locul în seria Gara de Nord! Păcat că n-ai prins mai multe intercity-uri, atunci ar fi avut mai multe dunguţe galbene, ici-colo… dar oricum e frumos colorat: oldies, but goldies… îţi dai seama că forma modernă, electronizată, nu are acelaşi farmec… mie Gara de Nord îmi aminteşte de copilărie, deşi am mai vizitat-o de multe ori de atunci, totuşi de fiecare dată păstrează parfumul copilăriei. Şi din cauză că s-a schimbat prea puţin de atunci. Şi va mai rămâne încă aşa mult timp.

  3. Am mai întâlnit asta în călătorii, nu mi-e clar de ce au nevoie de flexibilitatea asta, dar în multe gări se afişează linia cu 15-20 de minute înainte să vină trenul, sau să plece. Am întâlnit-o chiar si pe aeroportul din Londra, unde ţi se dă cartea de îmbarcare fără să ştii poarta şi trebuie să te uiţi la nişte panouri unde cu 15 minute înainte de începerea îmbarcării se afişează poarta.

    Vara Toamna: Mie Gara de Nord îmi aduce aminte de studenţie, de când plecam iarna la ski şi vara la Costineşti. Şi mie îmi place panoul asta vechi, ar fi păcat să-l schimbe.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>