Dec 052009
 

English version

Cine e Mitică? este un proiect de artă publică realizat de programul “I love Bucharest”, ţinut la sfârşitul lunii septembrie cu ocazia sărbătoririi a 550 de ani de atestare documentară a Bucureştiului. Păpuşa uriaşă din fotografia de azi, împreună cu alte 9, au constituit obiectul unui joc în care cu ajutorul unei hărţi şi al indiciilor găsite pe parcurs în perindarea de la un personaj la altul, participanţii trebuiau să răspundă la întrebarea “Cine e Mitică?”. Păpuşile au fost create de artişti împreună cu copii şi liceeni. Mitică poate fi în continuarea văzut (sau cel puţin mai era acolo pe 22 noiembrie când am trecut ultima dată prin zonă) în faţă la Carul cu Bere.

  4 Responses to “Cine e Mitică?”

  1. Ciudat este ca nu am vazut nicaieri acest proiect. Damn… astia la tv, nu spun si lucrurile interesante din Bucuresti?!

  2. Eu am citit undeva despre proiect înainte de 18 septembrie dar nu mai ştiu unde (s-ar putea să fi fost chiar pe pagina lor de web). Sigur n-am văzut la tv că tv-ul îl plătesc degeaba, că rar mă uit la ceva (nu de alta, dar ar trebui să-mi dezlipesc mâinile de tastatură mai întâi).

  3. Mai repede aparatul decat tv-ul?! Ha.

  4. Păi cu aparatul sau la calculator nu mă enervez aşa cum mă enervez când mă uit la ştirile româneşti 🙂

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>