Dec 102011
 

English version

Cu pu╚Ťin timp ├«nainte de a pleca din Bucure╚Öti vara trecut─â am reu╚Öit s─â fotografiez zidul cu graffiti de pe Arthur Verona. De obicei zidul e blocat de ma╚Öinile parcate ├«n lungul str─âzii dar spre norocul meu am trecut pe acolo ├«ntr-o zi torid─â de var─â c─ând strada era de-a dreptul pustie. Zidul cu graffiti face parte din peisajul de pe Arthur Verona de c├ó╚Ťiva ani buni. ├Än fiecare an graffiti-ul se schimb─â, de obicei cu ocazia evenimentului “Street Delivery” organizat de libr─âria C─ârture╚Öti, c├ónd strada se “deschide pentru oameni”, devenind pietonal─â pentru c├óteva zile. Graffiti-ul de anul acesta e o reprezentare a Bucure╚Ötiului actual, un pic cam ├«ntunecat─â dup─â p─ârerea mea. Din p─âcate elementele prezentate sunt parte din Bucure╚Ötiul real ╚Öi la urma urmei graffiti-urile cele mai reu╚Öite sunt cele care aduc un comentariu social sau politic. ├Ämi plac micile detalii ale desenului cum ar fi st├ólpii ├«nc─ârca╚Ťi de cabluri (despre care am postat ╚Öi eu mai demult) sau inscrip╚Ťia de pe zid “Gigi pleac─â”.

  3 Responses to “Zidul cu graffiti de pe Arthur Verona”

  1. vezi ca de fapt ai fotografii pe care probabil singura le tot cenzurezi…de nu mai apuci sa publici nimic…;(

    poate poate acum… vei spune mai mult ­čśë

  2. E adev─ârat c─â m─â autocenzurez, am momente c├ónd fac o mul╚Ťime de fotografii dar nici una nu mi se pare suficient de interesant─â pentru a fi pus─â pe blog. ├Äncerc s─â scap de impresia asta dar c├óteodat─â nu reu╚Öesc.

  3. Felicitari ! nu credeam ca o sa prinzi vreun moment
    fara masini pe acolo…ai avut mare rabdare !

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>