Nov 232009
 

English version

O prietenă mi-a zis că mă concentrez prea mult pe centrul oraşului, şi în special pe Centrul Vechi. Bănuiesc că are dreptate, multe din pozele mele sunt făcute în Centrul Vechi pentru că mi se pare o zonă foarte pitorească, cu multe lucruri interesante de fotografiat. Probabil că la un moment dat mă voi muta cu aparatul de fotografiat şi prin cartiere, dar la momentul ăsta mi se pare că mai sunt încă multe de descoperit în vechea parte a oraşului. Trec prin Centrul Vechi destul de des, şi de cele mai multe ori ignor lucrurile din jurul meu, până când într-o zi descopăr ceva care mă face să mă opresc şi să mă uit mai îndeaproape. Fotografia de azi e un colţ din Centrul Vechi pe lângă care am trecut de multe ori fără să-l observ, până când săptămâna trecută ceva m-a făcut să mă opresc. Poate că au fost afişele colorate ale Teatrului de Comedie. Poate a fost clădirea de început de secol 19 (dacă cineva are idee de o datare mai corectă spuneţi-mi şi mie că n-am reusit să aflu mai exact). Poate a fost (relativ) noua sculptură. Cine ştie. În orice caz, azi vă puteţi delecta cu rezultatul opririi mele.

Voi fi plecată din Bucureşti pentru următoarele două săptămâni, dar plănuiesc să continui să postez zilnic aşa că vă aştept ca până acum. Sper că am fost cât de cât coerentă azi (am scris postarea pe la 3 dimineaţa).

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>