May 012010
 

English version

Azi e zi tematică la City Daily Photo, o comunitate de oameni care au în comun două pasiuni: fotografia şi oraşul în care trăiesc. Ziua tematică e un eveniment care are loc la începutul fiecărei luni, când fiecare blog participant postează o fotografie pe o anumită temă. Tema zilei de azi este: “Statui”.
Urmărind acest link puteţi vedea fotografiile care participă la ziua tematică

Aveam planuri măreţe pentru această zi tematică. Urma să fotografiez o statuie care se va potrivi nu numai cu ziua tematică ci şi cu Ziua Internaţională a Muncii (când, să nu uităm, oamenii muncii au obţinut dreptul la ziua de muncă de 8 ore, fără reducerea salariului). Ştiu câteva statui în Bucureşti care s-ar potrivi bine ambelor teme. Dar, socoteala de acasă … În ultimele zile am fost ţinută prizonieră în casă de o răceală zdravănă, aşa că în locul a ceea ce plănuisem îl puteţi admira pe Atlas, stând în mijlocul unui rond de flori în parcul Cişmigiu. Singurul lucru de care nu prea sunt sigură este dacă Atlas se califică drept statuie sau e încadrat mai degrabă ca sculptură.

  One Response to “Zi Tematică: Statui”

  1. Superb!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>