Oct 032009
 

English version

Atunci c├ónd sunt ruga┼úi s─â recomande un restaurant pentru cineva venit ├«n vizit─â, cei mai mul┼úi bucure┼čteni aleg ca prim─â op┼úiune Carul cu bere. Chiar ┼či turi┼čtii care nu cunosc pe nimeni la Bucure┼čti ajung la Caru cu bere, fiindc─â restaurantul e trecut ├«n toate ghidurile turistice. Proiectat ca un restaurant ├«n stil bavarez, restaurantul ia ochii prin fa┼úada elegant─â ┼či prin decora┼úiunile interioare: fresce, vitralii, balcoane, lemnul sculptat, ca s─â-i parafrazez pe cei de la Planeta Moldova, are di t─âti. Carul cu bere func┼úioneaz─â din 1879. Restaurantul e plin ├«n fiecare sear─â ceea ce face rezervarea unei mese un lucru necesar, mai ales dac─â vre┼úi s─â m├ónca┼úi la nefum─âtori. M├óncarea e rom├óneasc─â standard, nimic deosebit, dar nici ceva care s─â dezam─âgeasc─â, cu alte cuvinte papa bun. Por┼úiile sunt mari, a┼ča c─â fi┼úi aten┼úi ce ┼či c├ót comanda┼úi, ca s─â pute┼úi ajunge ┼či la papana┼či ­čÖé ├Än ciuda faptului c─â arat─â a┼ča elegant nu mi se pare un restaurant scump, dar asta depinde evident de ce comanda┼úi. La pr├ónz au un meniu pentru studen┼úi (cu carnet de student) ┼či un meniu de pensionari (cu talon de pensie) pentru 19 lei (dac─â ├«mi amintesc corect) ┼či un meniu business pentru 25 lei. Seara au dansuri ┼či muzic─â.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>