Oct 032009
 

English version

Atunci când sunt rugaţi să recomande un restaurant pentru cineva venit în vizită, cei mai mulţi bucureşteni aleg ca primă opţiune Carul cu bere. Chiar şi turiştii care nu cunosc pe nimeni la Bucureşti ajung la Caru cu bere, fiindcă restaurantul e trecut în toate ghidurile turistice. Proiectat ca un restaurant în stil bavarez, restaurantul ia ochii prin faţada elegantă şi prin decoraţiunile interioare: fresce, vitralii, balcoane, lemnul sculptat, ca să-i parafrazez pe cei de la Planeta Moldova, are di tăti. Carul cu bere funcţionează din 1879. Restaurantul e plin în fiecare seară ceea ce face rezervarea unei mese un lucru necesar, mai ales dacă vreţi să mâncaţi la nefumători. Mâncarea e românească standard, nimic deosebit, dar nici ceva care să dezamăgească, cu alte cuvinte papa bun. Porţiile sunt mari, aşa că fiţi atenţi ce şi cât comandaţi, ca să puteţi ajunge şi la papanaşi 🙂 În ciuda faptului că arată aşa elegant nu mi se pare un restaurant scump, dar asta depinde evident de ce comandaţi. La prânz au un meniu pentru studenţi (cu carnet de student) şi un meniu de pensionari (cu talon de pensie) pentru 19 lei (dacă îmi amintesc corect) şi un meniu business pentru 25 lei. Seara au dansuri şi muzică.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>